Przystawka do oceny porowatości miękiszu pieczywa.
Opis bibliograficzny
Przystawka do oceny porowatości miękiszu pieczywa. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 17/2012 (2012-08-13), Nr WUP 06/2013 (2013-06-28), NR zgł. 120901, Nr prawa wył. 066606/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE Opis ochr. wz. uż. Int.Cl. G01B 3/14 (2006.01).
Szczegóły publikacji
Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 17/2012 (2012-08-13), Nr WUP 06/2013 (2013-06-28), NR zgł. 120901, Nr prawa wył. 066606/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Opis ochr. wz. uż. Int.Cl. G01B 3/14 (2006.01)
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 120901 Wydział: Wydział Inżynierii Produkcji Rodzaj prawa: wzór użytkowy Data zgłoszenia: 29 marca 2012 Data decyzji: 5 listopada 2012 Numer prawa wyłącznego: 66606 Y1 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 20 lipca 2018 14:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 10:12 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronion…
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31400) patent #31400
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.