Quality and antioxidant properties of bread enriched with flour obtained from elicited wheat sprouts.
Opis bibliograficzny
Quality and antioxidant properties of bread enriched with flour obtained from elicited wheat sprouts. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK. Flour - Bread (Abstr. Book) 2015 37, 8th International Congress FLOUR-BREAD '15 : 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Opatija, Croatia, October 29-30, 2015.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Flour - Bread ... (Abstract Book) 2015, 37
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2017 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:57 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40865) wydawnictwo ciągłe #40865
PBN ID (hist.): 40865
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.