Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality assessment of eggs from laying hens fed a mixture with lucerne protein concentrate.

Opis bibliograficzny

Quality assessment of eggs from laying hens fed a mixture with lucerne protein concentrate. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, KATARZYNA OGNIK, ANNA CZECH, JAN MATRAS. J. Anim. Feed Sci. 2014 Vol.23 No 3 236-243, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2014 Vol.23 No 3, 236-243
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 kwietnia 2015 12:26
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34793) wydawnictwo ciągłe #34793
PBN ID (hist.): 34793

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,543
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się