Quality assessment of frozen carrots = Ocena jakości marchwi mrożonych.
Opis bibliograficzny
Quality assessment of frozen carrots = Ocena jakości marchwi mrożonych. [AUT.] ANNA STÓJ, ŁUKASZ STRÓŻ, BOŻENA SOSNOWSKA, TOMASZ CZERNECKI, ANNA WLAZŁY. W: Food quality evaluation = Ocena jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński Radom 2016, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, s. 200-207, il. bibliogr., streszcz., sum, 978-83-7789-402-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food quality evaluation = Ocena jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński, s. 200-207
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2016 13:21 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 10:51 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-402-6
BPP ID: (59, 39866) wydawnictwo zwarte #39866
PBN ID (hist.): 39866
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.