Quality evaluation of acid curd cheeses (tvarogs) available on Lublin market.
Opis bibliograficzny
Quality evaluation of acid curd cheeses (tvarogs) available on Lublin market. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANETA BRODZIAK. W: Food products quality / pod red. Małgorzaty Miśniakiewicz i Stanisława Popka Kraków, Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 91-102, 978-83-938909-3-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food products quality / pod red. Małgorzaty Miśniakiewicz i Stanisława Popka, 91-102
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2013 11:40 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 13:04 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-938909-3-4
BPP ID: (59, 30484) wydawnictwo zwarte #30484
PBN ID (hist.): 30484
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.