Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality evaluation of acid curd cheeses (tvarogs) available on Lublin market.

Opis bibliograficzny

Quality evaluation of acid curd cheeses (tvarogs) available on Lublin market. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANETA BRODZIAK. W: Food products quality / pod red. Małgorzaty Miśniakiewicz i Stanisława Popka Kraków, Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 91-102, 978-83-938909-3-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food products quality / pod red. Małgorzaty Miśniakiewicz i Stanisława Popka, 91-102
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.60
Rekord utworzony:7 czerwca 2013 11:40
Ostatnia aktualizacja:14 lutego 2019 13:04

Identyfikatory

ISBN: 978-83-938909-3-4
BPP ID: (59, 30484) wydawnictwo zwarte #30484
PBN ID (hist.): 30484

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się