Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality measurements of corn flakes products offered on Polish market.

Opis bibliograficzny

Quality measurements of corn flakes products offered on Polish market. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, A. FRANCZEK. W: Crisry cracks : Creating and retaining the crispiness of food : Conference book : March 19-20, 2008. WICC Wageningen, The Netherlands, 2008.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Crisry cracks : Creating and retaining the crispiness of food : Conference book : March 19-20, 2008,
Wydawca:
2008
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 marca 2010 11:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:46

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23187) wydawnictwo zwarte #23187
PBN ID (hist.): 23187

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się