Quality of wheat breakfast cereals available on the polish market.
Opis bibliograficzny
Quality of wheat breakfast cereals available on the polish market. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, JOANNA POPIELEWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2008 Vol. 58 nr 3 s. 307-312, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2008 Vol. 58 nr 3, s. 307-312
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 sierpnia 2009 12:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22058) wydawnictwo ciągłe #22058
PBN ID (hist.): 22058
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.