Quality of wholemeal wheat bread enriched with green coffee beans.
Opis bibliograficzny
Quality of wholemeal wheat bread enriched with green coffee beans. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA, DARIUSZ KOWALCZYK. Croat. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 8 Nr 2 112-119, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17508/CJFST.2016.8.2.11
Szczegóły publikacji
Źródło:
Croatian Journal of Food Science and Technology 2016 Vol. 8 Nr 2, 112-119
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2017 11:32 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72f4e2467f01e93144345
DOI
10.17508/CJFST.2016.8.2.11
Strona WWW
http://www.ptfos.unios.hr/novicjfst/wp-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40587) wydawnictwo ciągłe #40587
PBN ID (hist.): 40587
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.