Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality parameters of the great pumpkin for food.

Opis bibliograficzny

Quality parameters of the great pumpkin for food. [AUT.] HONORATA DANILCENKO, EDITA JUKNEVIČIENĖ, JURGITA KULAITIENĖ, VIKTORIJA JUOZAITYTĖ, BARBARA SAWICKA, MAREK GAJEWSKI. Rural Dev. (Spausd.) 2013 Vol 6 Book 2, Proceedings s. 76-79, il., bibliogr., sum.6th International Scientific Conference on Rural Development - Innovations and Sustainability; NOV 28-29, 2013, Akademija, LITHUANIA.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rural Development (Spausdinta) 2013 Vol 6 Book 2, Proceedings, s. 76-79
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 marca 2014 10:57
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2018 15:07

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32384) wydawnictwo ciągłe #32384
PBN ID (hist.): 32384

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się