Redox status, biochemical parameters and mineral elements content in blood of turkey hens fed a diet supplemented with yeast and two bacillus species.
Opis bibliograficzny
Redox status, biochemical parameters and mineral elements content in blood of turkey hens fed a diet supplemented with yeast and two bacillus species. [AUT.] ANNA CZECH, MALWINA MERSKA-KAZANOWSKA, [AUT. KORESP.] ZUZANNA CAŁYNIUK. Animals 2020 Vol. 10 Issue 3 Article number 459, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10030459
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 3, Article number 459
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 kwietnia 2020 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bc3f2467f060b01862b6
DOI
10.3390/ani10030459
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/10/3/459
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46754) wydawnictwo ciągłe #46754
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.