Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Redox status, biochemical parameters and mineral elements content in blood of turkey hens fed a diet supplemented with yeast and two bacillus species.

Opis bibliograficzny

Redox status, biochemical parameters and mineral elements content in blood of turkey hens fed a diet supplemented with yeast and two bacillus species. [AUT.] ANNA CZECH, MALWINA MERSKA-KAZANOWSKA, [AUT. KORESP.] ZUZANNA CAŁYNIUK. Animals 2020 Vol. 10 Issue 3 Article number 459, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10030459
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 3, Article number 459
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 kwietnia 2020 11:19
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46754) wydawnictwo ciągłe #46754

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się