Reducing sugars, vitamin C and phenol compounds in potato tubers of various cultivar in Poland.
Opis bibliograficzny
Reducing sugars, vitamin C and phenol compounds in potato tubers of various cultivar in Poland. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, RENATA CZECZKO, FRANCISZEK KLUZA, BARBARA RUDZIŃSKA, W.E.L. SPIESS. Ber. Bundesforsch.anst. Ernähr. 1998 s. 103-106, 3rd Karlsruche Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Proceedings Part 2: Posters, October 18-20, 1998.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Berichte der Bundesforschungsanstalt für Ernährung 1998, s. 103-106
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2008 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2018 10:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19983) wydawnictwo ciągłe #19983
PBN ID (hist.): 19983
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.