Relations between raw and cooked properties of pasta-new indices for quality evaluation.
Opis bibliograficzny
Relations between raw and cooked properties of pasta-new indices for quality evaluation. [AUT.] BEATA BIERNACKA, DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 76. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 76
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 07:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38799) wydawnictwo zwarte #38799
PBN ID (hist.): 38799
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.