Relationship between cholesterol content, chemical composition and dispersion state of fat of goat milk from pasture feeding period.
Opis bibliograficzny
Relationship between cholesterol content, chemical composition and dispersion state of fat of goat milk from pasture feeding period. [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, JOANNA BARŁOWSKA, BARBARA TOPYŁA, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA ZABORSKA. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] S. 62. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015, 978-83-939764-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], S. 62
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2015 07:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lutego 2018 14:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-2-3
BPP ID: (59, 36286) wydawnictwo zwarte #36286
PBN ID (hist.): 36286
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.