Resazurin method for evaluation of bioactive compounds from cranberry extracts using the metabolic activity of a ΔSOD1 mutant of saccharomyces cerevisiae yeast under severe osmotic stress.
Opis bibliograficzny
Resazurin method for evaluation of bioactive compounds from cranberry extracts using the metabolic activity of a ΔSOD1 mutant of saccharomyces cerevisiae yeast under severe osmotic stress. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO, [AUT. KORESP.] KAMILA RYBCZYŃSKA-TKACZYK. J. AOAC Int. 2020 Vol. 103 No. 2 s. 422-427, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5740/jaoacint.19-0264
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of AOAC International 2020 Vol. 103 No. 2, s. 422-427
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2020 13:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130baa62467f060b0185251
DOI
10.5740/jaoacint.19-0264
Strona WWW
https://academic.oup.com/jaoac/article-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46719) wydawnictwo ciągłe #46719
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,913
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.