Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Research on improvement of resistance to powdery mildew in oat.

Opis bibliograficzny

Research on improvement of resistance to powdery mildew in oat. [AUT.] S. OKOŃ, T. OCIEPA, K. KOWALCZYK, E. PACZOS-GRZĘDA, A. KOROLUK, S. RÓG. W: EWAC - The European Cereals Genetics Co-operative : EUCARPIA Cereals Section : Book of Abstracts : EWAC 2015 International Conference, Lublin, Poland, 24-29 May 2015 s.43. [b.m.] [2015], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EWAC - The European Cereals Genetics Co-operative : EUCARPIA Cereals Section : Book of Abstracts : EWAC 2015 International Conference, Lublin, Poland, 24-29 May 2015, s.43
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lutego 2018 09:49
Ostatnia aktualizacja:19 lutego 2018 09:49

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43285) wydawnictwo zwarte #43285

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się