Retention of bioactives in food processing.
Opis bibliograficzny
Retention of bioactives in food processing. [RED.] SEID MAHDI JAFARI, ESRA CAPANOGLU. [Switzerland AG] 2022, Springer, 614 s, 978-3-030-96884-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
614 s.
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Effect of ozonation and plasma processing on food bioactives. [AUT.] SOFIA AGRIOPOULOU, MONIKA SACHADYN-KRÓL, EYGENIA STAMATELOPOULOU, THEODOROS VARZAKAS. W: Retention of bioactives in food processing [Switzerland AG] 2022, Springer, s. 547-577, 978-3-030-96884-7. |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2022 13:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2022 14:18 |
Linki zewnętrzne
PBN
638def9b4097077716a4fc34
Strona WWW
https://link.springer.com/book/10.1007/…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-030-96884-7
e-ISBN: 2661-8966
BPP ID: (59, 49003) wydawnictwo zwarte #49003
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.