Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Retention of bioactives in food processing.

Opis bibliograficzny

Retention of bioactives in food processing. [RED.] SEID MAHDI JAFARI, ESRA CAPANOGLU. [Switzerland AG] 2022, Springer, 614 s, 978-3-030-96884-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
614 s.
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-3-030-96884-7
e-ISBN: 2661-8966
BPP ID: (59, 49003) wydawnictwo zwarte #49003

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się