Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Review of thawing time prediction models depending on process conditions and product characteristics.

Opis bibliograficzny

Review of thawing time prediction models depending on process conditions and product characteristics. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, W.E.L. SPIESS, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Food Technol. Biotechnol. 2016 Vol. 54 Issue 1 3-12, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17113/ftb.54.01.16.4108
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 2016 Vol. 54 Issue 1, 3-12
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 kwietnia 2016 12:49
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37707) wydawnictwo ciągłe #37707
PBN ID (hist.): 37707

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,891
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się