Review of thawing time prediction models depending on process conditions and product characteristics.
Opis bibliograficzny
Review of thawing time prediction models depending on process conditions and product characteristics. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, W.E.L. SPIESS, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Food Technol. Biotechnol. 2016 Vol. 54 Issue 1 3-12, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17113/ftb.54.01.16.4108
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 2016 Vol. 54 Issue 1, 3-12
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 kwietnia 2016 12:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:27 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.17113/ftb.54.01.16.4108
Strona WWW
http://www.ftb.com.hr/images/pdfarticle…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37707) wydawnictwo ciągłe #37707
PBN ID (hist.): 37707
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,891
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.