Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans.

Opis bibliograficzny

Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, PAULINA RYBAK. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2016 Vol. 69 No. 1 122-128, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12231
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2016 Vol. 69 No. 1, 122-128
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 lutego 2016 11:41
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37244) wydawnictwo ciągłe #37244
PBN ID (hist.): 37244

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,813
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się