Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological and thermal behavior of mixed gelatin/konjac glucomannan gels.

Opis bibliograficzny

Rheological and thermal behavior of mixed gelatin/konjac glucomannan gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, TOM BRENNER, KATSUYOSHI NISHINARI, STANISŁAW MLEKO, ANETA KRAMEK. J. Texture Stud. 2014 Vol. 45 Issue 3 s. 344-353, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jtxs.12079
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Texture Studies 2014 Vol. 45 Issue 3, s. 344-353
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 listopada 2014 15:21
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33667) wydawnictwo ciągłe #33667
PBN ID (hist.): 33667

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,367
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się