Rheological properties of foams generated from egg albumin after pH treatment.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of foams generated from egg albumin after pH treatment. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, H.G. KRISTINSSON, Y. LIANG, WALDEMAR GUSTAW. Lebensm. - Wiss. Technol. 2007 Vol. 40, Issue 5 s. 908-914, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2007 Vol. 40, Issue 5, s. 908-914
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20871) wydawnictwo ciągłe #20871
PBN ID (hist.): 20871
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,589
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.