Rheological properties of yogurt with incorporated whey protein aggregates/polymers.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of yogurt with incorporated whey protein aggregates/polymers. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO. W: Prospects for health, well-being and safety : 4th NIZO dairy conference. Papendal, The Netherland, 2005, 15-17 June. [b.m.], Elsevier, [2005] - S. 11.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Prospects for health, well-being and safety : 4th NIZO dairy conference. Papendal, The Netherland, 2005, 15-17 June,
Wydawca:
Elsevier, [2005] - S. 11
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15964) wydawnictwo zwarte #15964
PBN ID (hist.): 15964
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.