Risk assessment of probiotic use particularly in meat products – a review.
Opis bibliograficzny
Risk assessment of probiotic use particularly in meat products – a review. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DOROTA ZIELIŃSKA. Fleischwirtsch. Int. 2011 Vol. 26 No 4 s. 61-68 il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2011 Vol. 26 No 4, s. 61-68 il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2013 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://english.fleischwirtschaft.de/con…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29010) wydawnictwo ciągłe #29010
PBN ID (hist.): 29010
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.