Rola biofortyfikacji batata (Ipomoea batatas L. [Lam]) w tworzeniu żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Rola biofortyfikacji batata (Ipomoea batatas L. [Lam]) w tworzeniu żywności funkcjonalnej. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, BERNADETTA BIENIA, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, DOMINIKA SKIBA. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r s.62, bibliogr. Lublin 2019, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r, s.62
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 czerwca 2019 09:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45421) wydawnictwo zwarte #45421
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.