Rola fosforanów i hydrokoloidów w przetwórstwie mięsa.
Opis bibliograficzny
Rola fosforanów i hydrokoloidów w przetwórstwie mięsa. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 2 (211) s. 26-28, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 2 (211), s. 26-28
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42930) wydawnictwo ciągłe #42930
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.