Rola kwasu glutaminowego i jego soli w żywieniu.
Opis bibliograficzny
Rola kwasu glutaminowego i jego soli w żywieniu. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, IZABELLA JACKOWSKA. W: Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r s. 10. [Lublin] 2019, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r, s. 10
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2019 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 października 2019 13:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45982) wydawnictwo zwarte #45982
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.