Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rola sztucznej inteligencji w realizacji celów zrównoważonego rozwoju w przemyśle spożywczym.

Opis bibliograficzny

Rola sztucznej inteligencji w realizacji celów zrównoważonego rozwoju w przemyśle spożywczym. [AUT.] KLAUDIA NOWAK, EMILIA OSMÓLSKA. W: Konferencja Naukowa Rol-Eko „Rolnictwo ekologiczne, projektowanie, badania, eksploatacja. Bezpieczeństwo i ergonomia maszyn rolniczych, leśnych i spożywczych” Poznań, 28-29.11.2023 s. 68-69. Poznań 2023, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Konferencja Naukowa Rol-Eko „Rolnictwo ekologiczne, projektowanie, badania, eksploatacja. Bezpieczeństwo i ergonomia maszyn rolniczych, leśnych i spożywczych” Poznań, 28-29.11.2023, s. 68-69
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 listopada 2023 08:52
Ostatnia aktualizacja:30 listopada 2023 08:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49784) wydawnictwo zwarte #49784

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się