Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rola wody w mięsie.

Opis bibliograficzny

Rola wody w mięsie. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK. Mięso i Wędl. 2002 nr 8 s. 32-34, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mięso i Wędliny 2002 nr 8, s. 32-34
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2017 09:10
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40354) wydawnictwo ciągłe #40354
PBN ID (hist.): 40354

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się