Rola wody w mięsie.
Opis bibliograficzny
Rola wody w mięsie. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK. Mięso i Wędl. 2002 nr 8 s. 32-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięso i Wędliny 2002 nr 8, s. 32-34
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 09:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40354) wydawnictwo ciągłe #40354
PBN ID (hist.): 40354
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.