Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rola żywności funkcjonalnej w medycynie naturalnej.

Opis bibliograficzny

Rola żywności funkcjonalnej w medycynie naturalnej. [AUT.] BARBARA SAWICKA, BERNADETTA BIENIA, PIOTR BARBAŚ, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. W: IV Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna naturalna w onkologii, Krosno,11-12 maja 2017 roku 61-62.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IV Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna naturalna w onkologii, Krosno,11-12 maja 2017 roku, 61-62
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 maja 2017 14:26
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:59

Identyfikatory

BPP ID: (59, 41545) wydawnictwo zwarte #41545
PBN ID (hist.): 41545

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się