Rola żywności funkcjonalnej w prewencji chorób wieku podeszłego.
Opis bibliograficzny
Rola żywności funkcjonalnej w prewencji chorób wieku podeszłego. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, IZABELA PODGÓRSKA, MONIKA WÓJCIK. W: Przegląd wybranych zagadnień dotyczących zdrowia człowieka : [monografia naukowa] / redakcja: Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala Lublin 2015, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, s. 24-37, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65272-07-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd wybranych zagadnień dotyczących zdrowia człowieka : [monografia naukowa] / redakcja: Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, s. 24-37
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 października 2016 13:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-07-2
BPP ID: (59, 38946) wydawnictwo zwarte #38946
PBN ID (hist.): 38946
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.