Rozpoznawalność znaków jakości żywności.
Opis bibliograficzny
Rozpoznawalność znaków jakości żywności. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2022 R.26 nr 3 (109) s. 7, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2022 R.26 nr 3 (109), s. 7
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2022 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2023 11:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49949) wydawnictwo ciągłe #49949
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.