Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

"Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa. >&rft.epage=>&rft.pub=Wydawnictwo%20Naukowe%20PTT%C5%BB&rft.language=pol.">

Opis bibliograficzny

"Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość". Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej 11-12 maj, Warszawa. Warszawa 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 109 s.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
109 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50191) wydawnictwo zwarte #50191

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się