Sea buckthorn extracts as potential food additives, assessment of their antibacterial and antioxidant properties.
Opis bibliograficzny
Sea buckthorn extracts as potential food additives, assessment of their antibacterial and antioxidant properties. [AUT. KORESP.] CHILCZUK BARBARA, [AUT.] RYBCZYŃSKA-TKACZYK KAMILA, BOHACZ JUSTYNA, MATERSKA MAŁGORZATA, PABICH MARZENA, STASZOWSKA-KARKUT MONIKA. W: International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain s. 23. Valencia 2023, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2023 11:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 września 2023 11:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49507) wydawnictwo zwarte #49507
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.