Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected aspects of the use of sprouted seeds in food production.

Opis bibliograficzny

Selected aspects of the use of sprouted seeds in food production. [AUT.] BEATA BIERNACKA. W: 9th International Conference on Food Pathogen and Food Safety. June 20-21, 2022, Paris, France Paris 2022, [b.w], s.22-22.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
9th International Conference on Food Pathogen and Food Safety. June 20-21, 2022, Paris, France, s.22-22
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 sierpnia 2022 08:51
Ostatnia aktualizacja:23 sierpnia 2022 08:51

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48581) wydawnictwo zwarte #48581

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się