Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected biochemical properties of polyphenol oxidase in butter lettuce leaves (Lactuca sativaL. var. capitata) elicited with dl-β-amino-n-butyric acid.

Opis bibliograficzny

Selected biochemical properties of polyphenol oxidase in butter lettuce leaves (Lactuca sativaL. var. capitata) elicited with dl-β-amino-n-butyric acid. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2015 Vol. 168 423-429, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.033
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 168, 423-429
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 września 2014 11:44
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33379) wydawnictwo ciągłe #33379
PBN ID (hist.): 33379

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się