Selected factors determining the content of lactoferrin, lysozyme and immunoglobulins G in bovine milk.
Opis bibliograficzny
Selected factors determining the content of lactoferrin, lysozyme and immunoglobulins G in bovine milk. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: A search for antibacterial agents Rijeka, Croatia, InTech, 2012, S. 107-124, Bibliogr., DOI: 10.5772/46047, 978-953-51-0724-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
A search for antibacterial agents, S. 107-124
Wydawca:
InTech, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 kwietnia 2013 14:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2019 08:40 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.intechopen.com/books/a-searc…
Identyfikatory
ISBN: 978-953-51-0724-8
BPP ID: (59, 30135) wydawnictwo zwarte #30135
PBN ID (hist.): 30135
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.