Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected properties of frozen bakery products with an addition of spelt wheat and sorbitol.

Opis bibliograficzny

Selected properties of frozen bakery products with an addition of spelt wheat and sorbitol. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2008 Vol. 11 Issue 2 Ser. Agricultural Engineering s. 2, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2008 Vol. 11 Issue 2 Ser. Agricultural Engineering, s. 2
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 września 2008 12:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19502) wydawnictwo ciągłe #19502
PBN ID (hist.): 19502

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się