Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature.
Opis bibliograficzny
Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, PATRYCJA CHABROSZEWSKA, PRZEMYSŁAW ŁUCZKIEWICZ. Br. Food J. 2019 Vol. 121 Issue 9 s. 2016-2026, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1108/BFJ-10-2018-0688
Szczegóły publikacji
Źródło:
British Food Journal 2019 Vol. 121 Issue 9, s. 2016-2026
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 sierpnia 2019 13:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00643ad49b31cced97650
DOI
10.1108/BFJ-10-2018-0688
Strona WWW
https://www.emerald.com/insight/content…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45701) wydawnictwo ciągłe #45701
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,102
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.