Selenium, copper and zinc concentrations in the raw and processed meat of edible land snails harvested in Poland.
Opis bibliograficzny
Selenium, copper and zinc concentrations in the raw and processed meat of edible land snails harvested in Poland. [AUT. KORESP.] ŁUKASZ DROZD, [AUT.] MONIKA ZIOMEK, KRZYSZTOF SZKUCIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ, MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, ZBIGNIEW BEŁKOT, MICHAŁ GONDEK. J. Vet. Res. (Puławy, Print) 2017 Vol. 61 Issue 3 s. 293-298, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/jvetres-2017-0039
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Veterinary Research 2017 Vol. 61 Issue 3, s. 293-298
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2017 08:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0060fad49b31cced951fa
DOI
10.1515/jvetres-2017-0039
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/jvetre…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42452) wydawnictwo ciągłe #42452
PBN ID (hist.): 42452
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,811
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.