Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Shelf life of organic roast pork enriched with acid whey-plant extracts combination.

Opis bibliograficzny

Shelf life of organic roast pork enriched with acid whey-plant extracts combination. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. J. Food Qual. 2016 Vol. 39 Issue 3 171-180, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfq.12191
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Quality 2016 Vol. 39 Issue 3, 171-180
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lipca 2016 08:35
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38262) wydawnictwo ciągłe #38262
PBN ID (hist.): 38262

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,968
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się