Shelf life of organic roast pork enriched with acid whey-plant extracts combination.
Opis bibliograficzny
Shelf life of organic roast pork enriched with acid whey-plant extracts combination. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. J. Food Qual. 2016 Vol. 39 Issue 3 171-180, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfq.12191
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2016 Vol. 39 Issue 3, 171-180
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lipca 2016 08:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5d2b2467f023e6eb4b69
DOI
10.1111/jfq.12191
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38262) wydawnictwo ciągłe #38262
PBN ID (hist.): 38262
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,968
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.