Silphium L. extracts – composition and protective effect on fatty acids content in sunflower oil subjected to heating and storage.
Opis bibliograficzny
Silphium L. extracts – composition and protective effect on fatty acids content in sunflower oil subjected to heating and storage. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI. Food Chem. 2009 Vol. 112 Nr 4 s. 820-830, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2008.06.038
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2009 Vol. 112 Nr 4, s. 820-830
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2018 08:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 września 2018 08:24 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodchem.2008.06.038
Strona WWW
https://www-1sciencedirect-1com-1b87p9l…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44151) wydawnictwo ciągłe #44151
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,146
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.