Skład chemiczny i wartość pokarmowa kiszonek z kukurydzy produkowanych na Lubelszczyźnie.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny i wartość pokarmowa kiszonek z kukurydzy produkowanych na Lubelszczyźnie. [AUT.] DANUTA BORKOWSKA, ANNA GAJEWSKA, EWA JANUŚ. Prz. Hod. 2009 nr 12 s. 6-7, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2009 nr 12, s. 6-7
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2010 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24387) wydawnictwo ciągłe #24387
PBN ID (hist.): 24387
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.