Skład chemiczny koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny produkcji francuskiej i polskiej.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny produkcji francuskiej i polskiej. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, R. MAJ, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : 5th International Scientific Conference : Lublin - Susiec, 30th May - 1st June, 2012 : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed S. 60. Dzierdziówka, Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "Progress", 2012, 978-83-927698-5-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich : 5th International Scientific Conference : Lublin - Susiec, 30th May - 1st June, 2012 : monographic / by Eugeniusz R. Grela ed, S. 60
Wydawca:
Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "Progress", 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2013 14:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 08:46 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-927698-5-9
BPP ID: (59, 29033) wydawnictwo zwarte #29033
PBN ID (hist.): 29033
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.