Skład chemiczny, wartość pokarmowa i przydatność produktów z lucerny w żywieniu ludzi i zwierząt.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny, wartość pokarmowa i przydatność produktów z lucerny w żywieniu ludzi i zwierząt. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV. W: Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny = Alfalfa in human and animal nutrition : new possibilities of application of the extract from the alfalfa leaves, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition ; [red. tomu Eugeniusz R. Grela, Anna Czech] Dzierdziówka, Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010, S. 13-25 il, Bibliogr, 83-927698-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny = Alfalfa in human and animal nutrition : new possibilities of application of the extract from the alfalfa leaves, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition ; [red. tomu Eugeniusz R. Grela, Anna Czech], S. 13-25 il.
Wydawca:
Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 13:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 lutego 2018 10:15 |
Identyfikatory
ISBN: 83-927698-3-5
BPP ID: (59, 25804) wydawnictwo zwarte #25804
PBN ID (hist.): 25804
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.