Skład frakcji lipidowej w mięśniach jagniąt tuczonych w zależności od systemu żywienia.
Opis bibliograficzny
Skład frakcji lipidowej w mięśniach jagniąt tuczonych w zależności od systemu żywienia. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, JÓZEF KLEWIEC, ANTONI LIPIEC, CZESŁAWA LIPECKA, ANDRZEJ JUNKUSZEW, ANTONI BARANOWSKI. Rocz. Nauk. Zootech., Supl. 2001 z. 11 s. 133-138, il., bibliogr., sum. ISBN 83-88253-51-4.Szanse polskiego owczarstwa w świetle przesłań tradycji i współczesnych oczekiwań konsumentów.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement 2001 z. 11, s. 133-138
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 7877) wydawnictwo ciągłe #7877
PBN ID (hist.): 7877
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.