Skład jonowy i zawartość niektórych związków organicznych w roślinach kapusty pastewnej i kukurydzy. Cz. 2. Wpływ żywienia różnymi formami soli potasu.
Opis bibliograficzny
Skład jonowy i zawartość niektórych związków organicznych w roślinach kapusty pastewnej i kukurydzy. Cz. 2. Wpływ żywienia różnymi formami soli potasu. [AUT.] EDWARD BOROWSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1989 Vol. 44 s. 163-172, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1989 Vol. 44, s. 163-172
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 listopada 2020 08:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 listopada 2020 11:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47474) wydawnictwo ciągłe #47474
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.