Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skład podstrawowy i wartość biologiczna (NPU) salcesonu włoskiego.

Opis bibliograficzny

Skład podstrawowy i wartość biologiczna (NPU) salcesonu włoskiego. [AUT.] KRZYSZTOF LIBELT. Med. Weter. 1989 R. 45 s. 47-49, il., bibligr., rez., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 kwietnia 2021 10:26
Ostatnia aktualizacja:20 kwietnia 2021 10:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48133) wydawnictwo ciągłe #48133

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się