Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż.
Opis bibliograficzny
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż. Kraków 2018, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 308 s, il, 978-83-946796-1-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
308 s.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced8904e
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-1-3
BPP ID: (59, 44432) wydawnictwo zwarte #44432
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 18.00 |
|---|---|
| Rekordy powiązane (2): | |
| Rekord utworzony: | 6 listopada 2018 10:09 |
| Ostatnia aktualizacja: | 6 listopada 2018 10:44 |