Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka.

Opis bibliograficzny

Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka. [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, ANETA BRODZIAK. Przem. Spoż. 2016 T. 70 nr 2 37-40, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2016.2.7
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2016 T. 70 nr 2, 37-40
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 maja 2016 13:09
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37873) wydawnictwo ciągłe #37873
PBN ID (hist.): 37873

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się