Skuteczność innowacyjnych technik obróbki soków warzywnych.
Opis bibliograficzny
Skuteczność innowacyjnych technik obróbki soków warzywnych. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Kraków 2019, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 102 s, 978-83-64377-30-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
102 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 marca 2020 09:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 listopada 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
61a619562467f0352a1df687
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-30-3
BPP ID: (59, 46453) wydawnictwo zwarte #46453
Metryki
80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.