Small-scale technologies and minimally processed food – an overview of accessible technical equipment and conditions of implementation on the example of Poland.
Opis bibliograficzny
Small-scale technologies and minimally processed food – an overview of accessible technical equipment and conditions of implementation on the example of Poland. [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ, RAFAŁ NADULSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 67-70, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 2 A, s. 67-70
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2008 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 stycznia 2018 11:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18697) wydawnictwo ciągłe #18697
PBN ID (hist.): 18697
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.